Hi ik ben Charlie, een avontuurlijke en enthousiaste illustrator en ontwerper die haar creatieve reis begon aan de hogeschool voor kunsten in Utrecht. Mijn diploma kwam niet alleen met een stukje papier, maar ook met mijn eigen prentenboek genaamd ‘’Stap in het onbekende’’. Een visueel dagboek van mijn pelgrimstocht naar Santiago de Compostella.

Mijn inspiratie ontspringt uit dagdromen. De fluisteringen van de natuur, groen leven en de magie van alledaagse kleinigheden. In mijn knusse studio in Rotterdam weef ik deze inspiraties samen met mijn eigen verbeeldingskracht tot levendige illustraties die een verhaal vertellen, misschien zelfs jouw verhaal.

Of het nu gaat om illustraties, branding, ik breng verhalen tot leven op papier. Op zoek naar een unieke creatie? Ik sta klaar voor opdrachten!

Maar dat is niet alles! Ontdek me ook in L’atelier du Jardin, waar ik als illustrator tekenlessen geef aan nieuwsgierige kinderen, privélessen en boeiende workshops. Mijn atelier ligt verscholen in een oude boomgaard in het hart van Rotterdam, waar creativiteit bloeit te midden van fruitbomen.

Dus, wie zin heeft om samen op ontdekkingsreis te gaan door de kleurrijke wildernis van verbeelding en creatie, sluit je aan bij mijn reis. Laat de penselen dansen, de verhalen stromen en de creativiteit bloeien in ons eigen magische atelieravontuur!