Ik heb een prentenboek geïllustreerd over mijn ervaring tijdens de tocht naar Santiago de Compostela.

”Stap in het onbekende”

Het gaat over een speciale magische reis, een pad wat verrassingen biedt en leidt naar een plaats die iets betekent. Er komen verschillende situaties aan bod, de magie van de omgeving, het eenvoudige leven, geest tot rust laten komen, het leren van nieuwe dingen, het gebruiken van zintuigen, de reis van binnen naar buiten beleven. De teksten zijn enerzijds gedachtes en flarden uit mijn dagboek die ik tijdens mijn reis naar Santiago de Compostela had bijgehouden en anderzijds vormen ze de verbinding tussen de tekeningen. De tekeningen zijn gemaakt met grafiet, inkt en poeders + een minimale digitale afwerking.

Ik verkoop momenteel een unieke serie van mijn boek onder eigen beheer. In de tussentijd ben ik opzoek naar een uitgeverij!